Zo en Nu - thee, ijs, lunch en kunst in Gorssel
Catering om te Zoenen
Zo en Nu catering

Catering in de meest breedste zin van het woord.

Van een belegd broodje en broodje Thüringer Bratwurst,

tot een complete barbeque van onze Big Green Eggs

Zo en Nu catering
Zo en Nu haringkar
Zo en Nu hightea

Catering
Drinken en eten voor uw feesten, partijen of een bijeenkomst met een hapje of een buffet. We kunnen ons voorstellen dat u uw gasten graag in uw eigen omgeving wilt ontvangen maar er dan niet op zit te wachten om zelf de gasten van een hapje en een drankje te voorzien. Schakel dan Zo en Nu in voor catering op locatie, waar dan ook. Bij u thuis, in de tuin, op het werk, een bijeenkomst in het bedrijf enz. Wij regelen het graag. Nieuwsgierig? Vraag naar onze mogelijkheden.

Bedrijfsuitjes
Wij organiseren voor zowel kleine als  grote groepen de gekste, grappigste of welk themafeest dan ook, een barbecue catering met een Green Egg. Wilt u graag een andere activiteit? Wij hebben nog veel meer mogelijkheden en denken graag met u mee om een passende activiteit te vinden. De verzorging van diverse activiteiten is bij ons in goede handen. Een uniek bedrijfsuitje is zo geregeld.

In overleg met u maken wij een maatwerk plan om zo tot een uniek feest te komen. Wij luisteren graag naar uw wensen en ideeën en brengen die tot leven, zodat u echt kunt genieten van uw feest. Neem contact op voor het plannen van een afspraak en het doornemen van onze mogelijkheden.

Green Egg – BBQ bar
Voor een perfecte BBQ catering voor uw bruiloft, tuinfeest, diner of bedrijfsfeest moet je bij Zo en Nu zijn. Wij zijn het professionele bedrijf voor uw BBQ wensen. Alle feesten zijn maatwerk en uniek, daarom verzorgen wij op iedere gewenste locatie de catering die u wenst en past in uw budget.

Liever zelf iets doen? Veel van onze producten kunt u ook zelf bereiden. Hierbij moet je denken aan een mooi stuk vlees. De echte Thuringer braadworst, vis, huisgemaakte saus en salades, een biertje of een drankje. Ook dat kunnen wij voor u verzorgen en leveren. Op verzoek leveren wij hierbij ook de BBQ en andere benodigdheden, zoals koelkast, vrieskist enz.

Wij verzorgen uw catering met of zonder dranken vanaf 20 personen, waarbij we aandacht besteden aan de vegetariërs of andere specifieke dieet wensen, maar ook aan de kleintjes en jongeren wordt gedacht. In een persoonlijk gesprek nemen wij graag de tijd voor alle mogelijkheden en wensen van iedereen.

óók

Zo en Nu

Cadeauwinkel Zo en Nu

Cadeauwinkel

In onze cadeauwinkel vindt u de theeën die op onze menukaart staan en nog veel meer soorten. Verpakt, zodat u ook thuis van onze lekkere thee kunt genieten. Verder hebben we in onze winkel bijzondere theepotten, mokken, handgemaakte theemutsten, glaswerk en meer.

Het verzenden van onze thee, naar welke plek in Nederland dan ook is natuurlijk mogelijk. We zien uw bestelling tegemoet op thee@zoennu.nl.

Het team van Zo en Nu

Samen met cliënten van Zozijn streven naar kwaliteit en gastvrijheid

Al langere tijd liep Rein Dijkstra rond met het idee een lunchroom te beginnen. Nadat hij het diploma ijsbereider had behaald kwam daar uiteraard ook de verkoop van ijs bij.

Enige jaren geleden werd hij getipt door een familielid dat de oude drukkerij in Huize Everdinahof in Gorssel leeg stond. Hij nam contact op met de eigenaar, de JanBrand Stichting. Vervolgens bleek dat ook zorginstelling Zozijn uit Wilp belangstelling had voor het pand. Hieruit ontstond een unieke samenwerking tussen de lunchroom/ijssalon Zo en Nu, Zozijn, de JanBrand Stichting en Eerlijk! Genieten, die ook in hetzelfde pand zit. De ijssalon werd op 15 april 2016 geopend, als openingsstunt mochten alle schoolkinderen uit Gorssel een ijsje komen halen! Lees verder…

Dankjewel taart voor Zo en Nu

Dankjewel taart

In 2019 kregen we van wethouder Erik de Haan van de gemeente Lochem de Dankjewel taart. Veel van onze medewerkers zijn cliënt van Zozijn. Hier worden mensen met een beperking begeleid met als doel om zoveel mogelijk deel te nemen aan de samenleving en zich te ontwikkelen. Wij zijn blij met deze gemotiveerde medewerkers die opbloeien door het leuke werk dat zij doen. In de keuken, de bediening en achter de schermen.


Met het uitreiken van de taart bedankten de gemeente Lochem, provincie Gelderland en de Europese Unie ons voor de bijzondere bijdrage aan de vernieuwende, sprankelende Gelderse economie.

Rein Dijkstra, ambassadeur van de Thuringer bratwurst

Thüringer Bratwurst

Rein Dijkstra, de eigenaar van Zo en Nu, is benoemd tot ambassadeur van de Thuringer bratwurst door het eerste Duitse Bratwurst museum in Mühlhausen. Na een bezoek aan dit museum was hij zo enthousiast dat hij toegetreden is tot de vereniging van de Thuringer Bratwurst en het enige Nederlandse lid is. Daardoor serveert hij ook als enige de echte Thuringer Rostbratwurst in Nederland.

Zowel in de lunchroom als op locatie met de Bratwurst BBQ stand. Deze Rostbratwurst is ook te koop in de winkel, voor thuis op de eigen BBQ.

Barista van Zo en Nu

Mirco is gediplomeerde barista

Mirco is member of the SCA (special coffee association) en maakt de mooiste latte art. Of één van de vele speciale andere koffies die op onze koffie kaart staan.

2018: SCA Barista Skills Foundation

2018: SCA Barista Skills Intermediate

2019: SCA Barista Skills Professional

Mirco is ook te huur als barista in combinatie met onze Koffiebol.